Gymnasieskola

Är det dags för dig att söka ett gymnasieprogram eller går du på Katedralskolan, Kungsmadskolan eller Teknikum? Här finns den information du behöver.

På våra gymnasieskolor Katedralskolan, Kungsmadskolan och Teknikum får du en kreativ, modern och trygg utbildningsmiljö. Vi har tillsammans det största utbildningsutbudet av Växjös gymnasieskolor, och vi hoppas att du ska hitta en gymnasieutbildning som passar just dig!

Se våra skolor!

Följ med in på våra gymnasieskolor och få en känsla för hur din gymnasietid kan se ut.

Gymnasiekatalogen

I vår gymnasiekatalog, länk finns längst ned på sidan, hittar du alla spännande program och inriktningar som du kan läsa hos oss. Här finns också mycket information inför ditt gymnasieval.

Inloggningslänkar till dig som elev, förälder och lärare

Elevinloggning
Hämta schema, studieplan och frånvaro
länk till annan webbplats
Lärarinloggninglänk till annan webbplats

Du som är över 19 år och vill söka en eller flera kurser p gymnasienivå eller vill veta mer om vuxenutbildning kan gå in på www.vaxjo.se/vuxenutbildninglänk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 19 september 2017
Förskola och skola